Packman

Vinzi online si nu ai posibilitatea de a te ocupa de ambalarea, depozitarea și livrarea comenzilor? Lasă această grijă în seama noastră!

Ce beneficii ai dacă alegi să lucrezi cu noi?

Cu Packman uiți de grija depozitării, ambalării și livrării comenzilor tale online!

Economisești timp

În loc să investești tu timp prețios, căutând cele mai bune soluții de logistică, putem prelua noi această activitate, iar timpul rămas poate fi o resursă prețioasă pentru dezvoltarea afacerii tale. Tu găsești soluții pentru a vinde mai mult, noi te ajutăm să îți livrezi coletele.

Economisești spațiu

Grija depozitării coletelor a fost întotdeauna o preocupare pentru deținătorii unui magazin online. Astfel, am amenajat un depozit generos în care putem depozita în siguranță toate coletele tale, indiferent de dimensiunea lor.

Uiți de întârzieri

La fel ca tine, scopul nostru este să ne asigurăm că toate coletele sunt primite la timp de către cumpărătorul final, iar garanția noastră este respectarea termenelor limită, chiar și în perioadele foarte aglomerate precum Black Friday sau Crăciun.

Uiți de comenzile greșite

Gestionarea atentă a comenzilor reprezintă un principiu de bază al activității noastre. Așa că înainte de a pleca spre destinatar, orice colet este atent verificat.

Lucrezi cu mai multe firme de curierat

Te-ai intrebat vreodată care este cea mai bună firmă de curierat pentru livrarea produselor tale? Acum nu mai trebuie să faci asta. Ne ocupăm noi de acest lucru. Și colaborăm cu toate firmele mari de curierat din țară pentru a avea întotdeauna o gestiune eficientă și rapidă a coletelor.

Beneficiezi de protecția datelor personale

Activitatea noastră este aliniată normelor impuse de Regulamentul General de Protecție a Datelor Personale (RGPD), acestea fiind pe deplin gestionate și securizate. Astfel, tu nu trebuie să-ți faci griji cu privire la informațiile personale furnizate de către clienții tăi.

Ai acoperire națională

Coletele tale pot fi livrate în siguranță, în orice localitate din țară. Avem capacitatea de a expedia peste 4500 de colete pe zi, ceea ce înseamnă un flux mare de activitate și o mulțime de clienți care se vor declara mulțumiți de promptitudinea ta.

Ai parte de comunicare și suport

Avem personal dedicat care se ocupă de comunicare și suport, iar tu și clienții tăi veți știi întotdeauna care este statusul unei comenzi și veți primi sprijinul necesar în cazul unor probleme sau dificultăți.